Wilujeng sumping di CHENGPAI

Salaku produsén profesional pancuran stainless steel, kami nawiskeun produk anu pangsaéna.

Wilujeng ngahubungi kami

Kalayan produk Chengpai, anjeun tiasa ngagaduhan hujan tina semprot langit gelap pikeun ngareureuhkeun kacapé anjeun siang ku naon waé anu anjeun pikahoyong.

  • Quality

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Certificate

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas High, produk Cost-Effective

  • Manufacturer

    Pabrikan

    Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan, kota anu ngagaduhan sistem transportasi aero-amphibious anu merenah, kakuatan komprehensif kadua pangluhurna sareng PDB pangluhurna di Propinsi Guangdong.

Populér

Produk kami

Spésialisasi dina produksi pancuran salami 10 taun, produk diékspor di panjuru dunya.

saha kami

Chengpai ngagaduhan sababaraha patén-patén Cina pikeun panemuan, langkung ti 20 patén-patén Cina pikeun modél utiliti sareng penampilan, sareng langkung ti 10 produk téknologi tinggi anyar Guangdong.

Salaku perusahaan terpadu produksi-pamasaran, Chengpai parantos dikenal salaku Perusahaan Tinggi Teknologi Nasional, Perusahaan Dumasar Téknologi Nasional Leutik sareng Perusahaan Sedeng, Perusahaan Guangdong dipercaya, sareng perusahaan "Certified ISO9001 sareng kéngingkeun sertipikat ngahargaan ti pergaulan industri .

  • our Products
  • 2
  • 3
  • 4
  • 10
  • 7