Profil Perusahaan

Tentang Kami

152773188

Didirikeun taun 2012, perusahaan khususkeun ngahasilkeun sirah pancuran sedeng sareng luhur, sirah pancuran LED, kamar mandi pancuran, kamar mandi, panel pancuran, keran, kamar pancuran, pakakas mandi, sareng sajabana.

Mibanda sistem jaminan anu ngawengku panilitian sareng pamekaran, manufaktur, kontrol kualitas, sareng layanan purna jual.

Produk na utamina diekspor ka Eropa, AS, Asia Tenggara, Timur Tengah, sareng sajabana samentawis perusahaan parantos janten pasangan OEM tina sababaraha merek saniter anu terkenal di dunya. 

Fokus dina ngahasilkeun produk sedeng sareng luhur, perusahaan nempatkeun kualitas sateuacan kuantitas sareng parantos lami dikhususkeun pikeun pamekaran nilai mérek milik nyalira kalayan tujuan pikeun janten anu pangsaéna dina industri gudang saniter stainless steel. 

Éta tetep komitmen pikeun ngawangun kamar mandi "Éndah, Top-Kelas, Ramah Lingkungan, Sehat sareng Awet" sareng didaptarkeun pikeun jalma-jalma anu ngudag mandi anu pikaresepeun sareng ngararasakeun hirupna.Kalayan produk Chengpai, anjeun tiasa ngagaduhan hujan tina semprot langit gelap pikeun ngareureuhkeun kacapé anjeun siang ku naon waé anu anjeun pikahoyong. Ngan resep pancuran Chengpai anu nyaman sareng satuju sareng bersantai kalayan senang!

Budaya Perusahaan

Chengpai ngagaduhan standar anu ketat pikeun milih bahan baku. Sadaya panél stainless-steel na didamel tina 304 stainless steel sareng henteu aya timbel, kromium, lapisan listrik, zat toksik, sareng polutan. Sehat sareng henteu-toksik, produk na hemat énergi sareng minuhan standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika Serikat.

Dumasar kana prinsip operasi integritas sareng kerjasama win-win, Chengpai parantos lebet ka toko-toko balanja utama Cina sareng nagara Asing. Produkna tiasa dipendakan di Hamburg, Milan, London, Florida, Kanada, Perancis, Bélgia, Wétan Tengah, sareng nagara-nagara di Asia Tenggara.

Hoyong damel sareng urang?