Cekungan

  • Counter top hand wash round ceramic basin

    Counter top hand wash baskom keramik buleud

     Spesifikasi Modél nomer CP-M141 Bahan Keramik Instalasi Couter top Packing Carton Waktos pangiriman 10 dinten Diménsi (mm) Panjang 520 Lebar 400 Jangkungna 400 Bentuk keramik buleud buleud ieu mangrupakeun baskom bunder anu elegan sareng saderhana. Warna bodas murni na katingalina beresih sareng sehat sareng bakal ngamutahirkeun tampilan kamar mandi naon waé. . Katingali gaya modéren ku tilelep keramik. Anjeun tiasa ngarobih kamar mandi anjeun janten tempat anu sapertos spa mewah ...