Asesoris kamar mandi

  • Flip top Waste for bathroom drain

    Flip top Runtah pikeun solokan kamar mandi

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F73 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam kantong sareng karton solokan baskét ieu didesain sareng desain flip, anu tiasa diputer sakalian, operasi lemes, gampang dibuka sareng nutup. Kalayan gancang pangiriman cai gancang, gampang ngabersihkeun sareng ngagentoskeun. Dumasar kana flip saderhana fungsi desain switch Top, solokan tiasa ngalancurkeun solokan sakedap, sampurna pikeun pikeun kamar mandi. Ieu stainless steel flip luhur wadah baskom ku benang standar ...
  • shut off Water valve of stainless steel

    pareuman Cai klep tina stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F36 304 stainless steel Fungsi Tunggal Rengse Brus Packing Foam kantong sareng karton klep pasokan cai sudut katuhu ieu nyaéta sambungan anu universal, standar sambungan benang lempeng, mesin cuci dilebetkeun. Klep mangrupikeun asesoris anu penting pikeun dapur sareng kamar mandi. Klep ngeureunkeun ieu didamel tina stainless steel padet sareng inti klep keramik, kalayan finish Chrome anu digosok, bahan kualitas sareng pengerjaan pikeun katahanan, ...
  • Pop-up Wates for bathroom drain

    Pop-up Wates pikeun solokan kamar mandi

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F78 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam bag sareng karton stopper baskom ieu gampang dibendung kanggo cai limbah pembuangan ogé. nyaéta operasi push-button anu lancar, résistansi tekanan anu kuat. Kalayan segel kedap cai, gampang dibuka sareng nutup. Kalayan gancang pangiriman cai gancang, gampang dibersihkeun sareng diganti. Solokan pop-up stainless steel: tombol push spring dimuat henteu meryogikeun batang angkat. Anjeun tiasa ngahurungkeun kopél luhur ...
  • drain pipe for basin and sink of stainless steel

    pipa solokan pikeun baskom sareng tilelep tina stainless steel

     Jumlah modél spésifikasi CP-F11 Bahan Awak 304 stainless steel Bérés Dipoleskeun Kantong kantong sareng karton Aplikasi Mandi Pamasangan Basin atanapi tilelep selang solokan ieu fleksibel sareng tiasa dilebarkeun desain, tiasa diatur pikeun bentuk anu béda. Éta pipa bergelombang fleksibel tiasa gampang dimekaran sareng dibengkokkeun kana "U", "S" atanapi bentuk sanésna, kalayan panjangna maksimal dilegaan. Éta didamel tina ABS kandel sareng heuras premium sareng waja ...
  • Triangle corner shelf of stainless steel

    Sudut sudut segitiga tina stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F15 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam tas sareng karton Aplikasi Kamar Mandi Instalasi Tembok dipasang Rak sudut panyimpenan ieu didamel tina tahan karat, awét sareng tahan karat 304 stainless steel, ngagaduhan tahan korosi anu saé, mastikeun katahanan sareng umur panjang. sampurna pikeun ngalegaan rohangan, rak-rak ieu ngajantenkeun juru janten gudang sareng tampilan ruang anu elegan sareng cocog. Cocog sareng decorat ...
  • Movable upward stainless steel towel rack

    Rak anduk stainless steel ka luhur anu tiasa dipindahkeun

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F46 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam tas sareng karton Aplikasi Pamasangan Kamar Mandi Dipasang dina rak kamar mandi anu fleksibel, tiasa diatur sareng palang anduk sareng 5 kait anduk, cocog pikeun dianggo dina kamar tidur, kamar mandi, sareng pacilingan. Rak anduk multifungsi ieu diwangun ku 304 waja stainless. ngajaga rak anduk ngalawan korosi sareng karat. Geulis katingali classy, ​​sekrup nyumput desig ...
  • Foldable stainless steel towel rack

    Rak anduk stainless steel dilipat

     Spesifikasi Modél nomer Bahan Awak CP-F42 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam tas sareng karton Aplikasi Mandi Pamasangan Mandi dipasang témbok anduk fleksibel multifungsi ieu diwangun ku 304 stainless steel. Desain sekrup anu disumputkeun anu éndah, disumputkeun, ngajaga rak anduk tina korosi sareng karat. Fitur desain réalistis anu katingali, mastikeun transisi anu raoseun sareng percaya diri kana hal anu nyata. Unik...
  • stainless steel floor drain

    solokan lanté stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer CP-FB02 Bahan Awak 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam tas sareng karton Aplikasi Mandi sareng Dapur Lantai pasagi solokan ieu didamel tina stainless steel anu mantep, mastikeun kakuatan sareng umur panjang, awét sareng henteu korosif. Kalayan serangga-buktina sareng cai fungsi debit, éta ngajamin kualitas premium sareng umur kinerja anu panjang. Desain saringan nyegah limbah tina pipa sareng meungpeuk pipa, nyayogikeun lengkep ...
  • floor drain of 304 stainless steel

    solokan lantai tina 304 stainless steel

     Jumlah modél spésifikasi CP-FB01 Bahan Awak 304 stainless steel Rengse Brus Packing Foam bag sareng karton solokan lantai pasagi ieu didamel tina stainless steel anu kokoh, mastikeun kakuatan sareng umur panjang, awét sareng henteu korosif. Kalayan serangga-buktina sareng fungsi debit cai, éta ngajamin kualitas premium sareng umur kinerja anu panjang. Desain saringan nyegah limbah tina pipa sareng ngahalangan pipa, nyayogikeun panyalindungan pinuh ku lingkungan jero rohangan anu seger. Hébat str ...