Siling dipasang LED sirah pancuran retangular

Pedaran pondok:


Detil Produk

Spésifikasi
Nomer modél  CP-3T-50100FLD
Bérés  Disikat
Pamasangan  Siling dipasang
Diménsi pancuran overhead
Panjangna  40 "(1000mm)
Lebar  20 "(500mm)
Kandel  10mm
Disapukeun sirah pancuran diménsi  25x25x185mm
Panjang selang pancuran genggem   1500mm
Bahan
Sirah pancuran  304 waja stainless, silikon
Adun  304 waja stainless, plastik
Genggem sirah pancuran   304 waja stainless, silikon
Selang pancuran genggem  304 waja stainless, karét
Panyekel pancuran leungeun  304 waja stainless
Beurat
Beurat bersih (kg)  21.00
Beurat Kotor (kg)  23.00
Inpormasi asesoris
Panangan pancuran kaasup  Leres
Campuran kalebet  Leres
Panyekel kaasup  Leres
Sirah pancuran sirah sareng selang kalebet  Leres
Lampu LED kaasup  Leres
Faucet kalebet  Leres
 Ngepak  Kantong pe, busa sareng karton
 Waktos pangiriman 10 dinten
 Fitur
 1. Diwangun-di Mini generator kakuatan hidrolik pikeun LED.
 2.Tiga warna lampu LED pikeun nunjukkeun suhu cai
 Konstruksi 3.Solid 304 stainless steel.
 4. jangkungna panangan Pancuran tiasa diatur ku cara ngageser.
 5. Gampang beresih. Nozon slicon tiasa gancang diusap bersih.
 6.Tiga pola nyemprot: pancuran hujan di luhur, keran sareng pancuran genggam.

Langit-langit méwah dipasang set pancuran LED ieu ngagaduhan nyemprotkeun lega pikeun anjeun. Badag stainless steel aliran tinggi curah hujan sirah pancuran alun-alun, mandi pancuran curug jangkauan awak lengkep. Anjeun tiasa gaduh pangalaman spa di bumi.

Tukang hujan pancuran sagi opat, ukuran 500x1000mm, dina krom disikat ku disk disemprotkeun ku logam anu ngandung kamanduran dina skala anu gedé. Éta pikeun daérah spa anu ngajentul. Desain elegan sareng permukaan logam kualitas luhur na jelas ningkatkeun setting kamar mandi.

Daérah pancuran anu langkung ageung, kalayan 377 potongan nozzles silikon seueur disebarkeun dina sirah sirah pancuran. Jet silikon nyegah skala kapur ngawangun-up pikeun pangropéa nikmat enjoyment, tahan ka sumbatan, gampang pikeun ngabersihan, anti oksidasi sareng tahan korosi. Gawéna hébat sanaos dina tekanan cai anu handap. Béda sareng sirah pancuran témbok tradisional anu ngabutuhkeun anjeun ngarobih awak anjeun pikeun nampi cakupan cai anu optimal, dipasang langit-langit ieu dipasang langsung di luhur nyayogikeun perimeter lega pikeun cakupan cai anu lempeng turun dina pangaruh-hujan sareng épisi cai dina sudut cara operasi témbok pancuran sirah témbok.

Pangwangunan padet stainless steel 304, nyayogikeun jaminan kualitas hirup panjang, daya tahan sareng kinerja stabil. Finish Chrome digosok nawiskeun katingal langsing, langkung cocog pikeun gaya kamar mandi anjeun.
Sirah pancuran sirah anu pasagi, sareng selang stainless steel fleksibel 150cm sapinuhna nyumponan kabutuhan sadidinten. Panyekel sirah pancuran didamel tina 304 stainless steel, kokoh sareng kaamanan.

Pancuran klep nyaéta mesin tina sistem pancuran sadayana. Awakna dijieunna tina 304 stainless steel padet, kuat sareng kokoh, moal pernah bocor. Pancuran set tombol diverter anu dikawasa sacara gampil. Kartrid keramik anu didamel tina bagian keramik non-toksik kapadetan tinggi, pikeun ngungkulan masalah kaayaan cai anu béda.

Jangkungna tina opat panangan pancuran tiasa disaluyukeun ku cara ngageser, nyayogikeun tekanan anu langkung kuat pikeun showering. Panangan pancuran didamel tina 304 stainless steel, kuat sareng aman nyekel sirah pancuran ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami