Lemari baju

  • ceramic toilet siphonic one-piece

    jamban keramik siphonic sapotong

     Spesifikasi Modél nomer CP-M894 Bahan Struktur Keramik Hiji-potongan Fitur Pasangan Single-siram Lantai dipasang Drain S-trap Pit jarak 250mm Packing Carton Waktos pangiriman 10 dinten Dimensi (mm) Lega 380 Jerona 680 Jangkungna 780 Toilét jamban ngahijikeun tank sareng mangkuk kana desain anu lancar, gampang dibersihkeun. Mangkuk manjang kompak nawiskeun tambihan kanyamanan bari nyéépkeun rohangan anu sami sareng mangkok payuneun buleud. Kenyamanan Hei ...
  • Ceramic toilet closet siphonic one-piece

    Lemari WC keramik siphonic sapotong

     Spesifikasi Modél nomer CP-M881 Bahan Struktur Keramik One-Piece Feature Single-Flush Instalasi Lantai dipasang Drain S-trap Pit jarak 300mm / 400mm Packing Carton Waktos pangiriman 10 dinten Dimensi (mm) Lebar 370 Kedalaman 610 Jangkungna 710 Ieu Hiji-sapotong bodas Chrome plated top mount button push glazed toilet keramik elegan, nyaman sareng hemat ku panggunaan cai na. Jangkungna jamban manjang mangkuk jamban manjang sareng ...