FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Dimana port pengiriman barang?

A: Pelabuhan kiriman kami biasana nyaéta Pelabuhan Foshan, Pelabuhan Guanghzou sareng Pelabuhan Shenzhen.

A: Sabaraha lami ari pancuran téh?

B: Kumaha bersihna sirah pancuran sareng jinis cai naon di bumi mangrupikeun dua faktor anu ditangtoskeun sabaraha lami sateuacan sirah pancuran kedah diganti. Sirah pancuran kedah diberesihan saminggu sakali sareng kedah diganti upami aya sumbatan, kapang, atanapi slime anu henteu pareum saatos diberesihan. Aya sababaraha saran pikeun ngagentoskeun sirah pancuran unggal taun, sedengkeun aya anu nyarios ngagentos saatos genep bulan supados baktéri henteu ngawangun sareng nyababkeun pangguna cilaka. Sapertos dina titik anu disebatkeun di luhur, jaminan sirah pancuran sareng LED nyaéta DUA taun, Garansi pikeun sirah pancuran tanpa LED nyaéta LIMA taun.

P: Naha mungkin pikeun dua fungsi anu sakaligus?

A: Éta gumantung kana modél anu anjeun mésér. Kaseueuran modél gaduh klep diverter tunggal dimana anjeun milih hiji fungsi dina hiji waktos. Nanging sababaraha modél anu di pipir ku dua panyalih ngamungkinkeun anjeun ngoperasikeun dua fungsi dina waktos anu sami.

T: Sirah pancuran abdi pola nyemprot nyasar. Naon anu kuring kedah lakukeun?

J: Upami anjeun mendakan pola semprot anu henteu biasa atanapi jet cai nyemprot dina sudut anu teu biasa, sapertos 90 derajat atanapi nyemprot ka gigir, biasana disababkeun ku liang semprot anu diblokir atanapi sawaréh diblokir.

P: Naon anu kedah diperhatoskeun nalika kuring masang sirah pancuran anyar?

A: Leres, anjeun tiasa mesen kuantitas naon waé sareng urang tiasa ngamuat wadah salaku instruksi anjeun.

Q: Naon ukuran pipa anu kuring peryogikeun pikeun Pancuran, ½ '' atanapi ¾ ''?

A: Sirah pancuran Chengpai siap kanggo supply '' jalur suplai. Upami anjeun ngagaduhan supply '' jalur suplai anjeun tiasa ngirangan éta di lokasi rintisan ka ½ ''.

Q: Dupi urang ngadamel wadah konsolidasi?

A: Leres, anjeun tiasa mesen kuantitas naon waé sareng urang tiasa ngamuat wadah salaku instruksi anjeun.

Q: Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun conto Led Shower Head?

A: Mangga kontak sareng kami sareng ngawartosan barang anu anjeun peryogikeun.

Kami bakal ngadamel pi kanggo mayar anjeun. Saatos mayar ditampi, kami bakal dikirimkeun ka anjeun.

T: Naon ari Pancuran Hujan?

A: Sirah pancuran hujan ngajadikeun kaluaran cai mirip hujan. Sadaya modél pancuran Chengpai ngamungkinkeun pangguna nyaluyukeun aliran cai janten jinis hujan anu raoseun pikeun aranjeunna. Sirah pancuran ieu biasana katingalina sapertos disk anu aya liang karét di jerona.

T: Kumaha pola nyemprot curah hujan?

A: Ieu mangrupikeun épék anu paling mereun, pikeun panyemprot anu langkung kentel kaseueuran jalma ngalih kana pancuran, pilihan anu saé.

T: Naha mungkin pikeun ngalereskeun pancuran di luhur sareng pancuran mixer bar Chengpai?

A: Leres, aya rupa-rupa pancuran mixer bar Chengpai sayogi sareng aksesoris sirah tetep kalebet mixer bar.

Q: Naha kuring peryogi grab rail?

A: Kode wangunan Lokal bisa merlukeun cengkraman rail. Ieu mangrupikeun pegangan tangan tambahan anu dipasang di handap dina pos, anu dimaksad pikeun masihan langkung gampang pikeun anu naék atanapi turun tangga. Upami proyek anjeun kalebet tangga, penting pikeun parios naha grab rail diperyogikeun di daérah anjeun.

Q: Naon anu kuring kedah parios nalika milih sareng masang pancuran mixer anu disumputkeun?

A: Pariksa yén struktur témbok tiasa nampung pangarahan pipa cai sareng gedong anu jero tina campuran anu dipilih. Pastikeun yén suplai panas sareng tiis nuliskeun inlets anu leres dina mixer sateuacan ngadamel témbok anu saé. Pastikeun nalika moyok sareng ubin di sakitar pancuran mixer anu nyaring sareng mariksa klep tiasa diaksés kanggo perawatan payun

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik. Pabrik urang perenahna kota Foshan, caket kota Guangzhou sareng kota Shenzhen. Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan kami.

T: Naon istilah pamayaran sirah pancuran dipimpin?

A: deposit 30% TT sateuacanna sateuacan produksi, 70% mayar sateuacan pangiriman.

Q: Dupi anjeun ngahasilkeun produk desain kami?

A: Pasti, desain anjeun sayogi pikeun dikembangkeun upami nampi sampel sareng

gambar.

Q: Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Éta bakal nyandak 10 ka 15 dinten saatos nampi deposit sateuacanna. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Q: Sateuacan kuring ngawangun rel tangga kuring, kuring hoyong terang mana jinis pager anu langkung saé, pager stainless steel atanapi pager aluminium? 

A: Baja stainless mangrupikeun bahan pilihan pikeun pager sabab nunjukkeun kakuatan anu hadé sareng kateguhan dibandingkeun sareng aluminium. Éstétika nyarios, waja nawiskeun kaunggulan anu jelas. Kusabab lemesna, aluminium rentan ka permukaan goresan sareng dents, janten sesah pikeun ngabersihkeun sareng ngajaga.

T: Kuring mendakan kadang cai nyemprot tina benang pipa di tukangeun sirah pancuran. Aya naon?

A: Masalahna nyaéta segelna henteu cekap ketat. Cabut sirah pancuran anjeun tina pipa penghubung sareng pasang deui pita tukang ledeng, ogé katelah pita teflon, kana pipa. Kantun nganggo rengkuh pikeun ngencatkeun sirah anjeun deui kana pipa saatosna.

Hoyong damel sareng urang?