Laser motong jalan

  • decorative screen panel laser cuttig

    panel layar hiasan laser cuttig

     Spésifikasi Jumlah modél CP-SF010 Rengse Dipoles / disikat Ukuran Lantai atanapi dipasang témbok Bahan Logam atanapi stainless steel Wangun Per khusus didamel desain Gaya Pengetahuan Alam. Desain anu diideuan ku kebon cinyusu. Kembang atanapi bentuk dina pola dikedalkeun ku cara anu abstrak ngalangkungan sebaran simétris pola géométri saderhana. Rupa-rupa jinis sareng bentuk anu béda-béda, sapertos kembang, béntang, balon, haté, daun, sidik, sareng sajabana, tiasa ...