Keran dapur LED tina stainless steel

Pedaran pondok:


Detil Produk

 Spésifikasi
 Nomer modél  CP-F22
 Bahan Awak  304 waja stainless
 Fungsi  Cai tiis sareng panas
 Jumlah Pakem  Bujang
 Bérés  Disikat
 Gaya  Modern
 Jenis  Keran dapur
 Ngepak  Kantong busa sareng karton

1. Thnyaéta dapur LED cemerlang keran didamel tina kualitas luhur lead-free 304 waja stainless, jantenkeun seueur pakean sareng cimata, ngirangan masalah sering ngarusak keran, .

2. LED dibereskeun dina keran dapur ieu.Ieu henteu peryogi kakuatan, sareng éta nganggo hidro kakuatan pikeun ngahasilkeun listrik. Nalika éta cai eureun ngalir, lampu pareum. Nalika aya cai anu ngalir tina keran tilelep, lampu anu dipimpin bakal robih numutkeun suhu cai.

Nalika suhu cai ≤31 ℃, éta pasti biru;

nalika éta 32 ℃ ~ 42 ℃, éta héjo salawasna;

nalika 43 ℃ ~ 50 ℃, éta sok beureum;

nalika suhu cai ≥51 ℃, éta beureum sareng lampu kilat.

3. Desain spout lengkung tinggi tiasa diputer 360 °, nyayogikeun kalenturan dina workpla tilelepce, operasi lemes, gerakan gampang,nyayogikeun langkung seueur rohangan pikeun sababaraha kagiatan tilelep di dapur.

4. The 90 derajat cecekelan tuas tunggal nawiskeun kontrol aliran cai lemes sareng klep bébas netes-stainless steel pikeun pagelaran pangsaéna. 100% tés sateuacan angkat ka pabrik. Desain mulus mastikeun no Bocor, no drip, noiseless.

5. Tanjeunna outlet cai ngumpulkeun cai sasarengan henteu nyiramkeun cai sareng nunjukkeun lemesna cai keran. Kurva geulis, penampilan lemes, mat hideung finish tiasa nyegah karat sareng korosi sareng mastikeun kualitas.

6. Rengse sayogi ku digosok atanapi disikat. The disikat struktur sareng cakram keramik awét masihan operasi anu lancar.Sdesain leek sareng minimalis nambihan gaya pikeun hiasan dapur sagala; moal mesék sapertos finish saderhana sanés saatosseueur taun panggunaan.

7. Semprot kuat pikeun beberesih tugas beurat, aliran aerated pikeun beberesih sapopoé; Kuwasa bilas.

8. Bagean luhur tiasa diputer 360 °, operasi lemes, gerakan gampang, spantes pikeun tilelep dapur baskom tunggal sareng ganda. 

9.  Sumawona, kartrid kualitas dibereskeun, nyayogikeun jangka panjang sareng operasi anu langkung lemes sareng gampang.

10. Ngepak pageuh: Kantong pe sareng karton

11. Instalasi gampang,sdesain tandard dipasang dina tunggal-liang tilelep atanapi countertop.Ieu dipasang dina léngkah saderhana tanpa kedah tukang ledeng sareng alat khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami