Jenis Pancuran Pancuran

Aya bédana ageung antara a keran pancuran kalayan kinerja anu saé sareng keran pancuran kalayan kinerja anu henteu hadé. Pikeun keran pancuran kalayan performa anu saé, épék hemat cai na saé pisan, komo upami diaktipkeun sareng pareuman 100000 kali, éta moal bocor, anu tiasa ngahémat seueur cai. Janten langkung saé milih keran pancuran téknologi modern.

6080F1 - 1

Ngaleungitkeun pancuran, urang gaduh pamahaman anu kasar kana sababaraha komponénna. Perkara teu bagian mana anu bagian penting tinapancuran, éta ngagaduhan peran anu henteu tiasa digentoskeun dina padamelan sadidinten mandi. Fungsi pangpentingna sareng penting tina pancuran dikawasa ku awak utama keran.Pancuran umum di kulawarga biasana ngagaduhan seueur modeu outlet cai. Tanpa kendali awak utama keran, mustahil pikeun ngawujudkeun saluran cai sareng ngalih modeu outlet cai anu sanés. Penting pisan pikeun milih badan pamimpin kalayan bahan padet sareng téknologi luhur.

Keran pancuran kartrid benten, fungsina benten, aya tilu jinis keran kartrid di pasar, aranjeunna inti klep cakram keramik, klep bal stainless steel sareng inti tipe klep gulungan, diantarana harga inti klep cakram keramik relatif handap, polusi na kawilang leutik, tapi gampang peupeus; klep bal stainless steel, kalayan eusi téknologi luhur, tiasa akurat ngadalikeun suhu cai, tiasa ngahémat énergi sareng cai; Gulung tipe spool, gampang dioperasikeun, khususna rotasi lemes, tapi ogé ngagaduhan ciri sepuh sareng tahan tahan.

Suhu tetep otomatis pancurans klep pergaulan ngagaduhan fungsi suhu cai sacara konstan. Saatos suhu cai outlet diatur numutkeun kabutuhan anu saleresna, suhu cai outlet tiasa gancang ngahontal sareng sacara otomatis konstan, anu henteu kapangaruhan ku parobihan tekanan inlet cai tiis sareng panas, suhu atanapi aliran cai outlet, supados tiasa méréskeun masalah hawa cai tiis sareng panas dumadakan dina prosés mandi. Nalika tekanan inlet, suhu atanapi aliran aliran cai tiis sareng cai panas robih, robahan suhu outlet aya dina jero± 2 .Sumawona, klep campuran cai termostatik ngagaduhan fungsi pikeun nyegah scalding sareng kejutan tiis. Dina prosés mandi, nalika cai tiis ujug-ujug kaganggu, klep campuran cai termostatik otomatis tiasa nutup cai panas dina sababaraha detik, anu ngagaduhan peran panyalindungan kasalametan ngalawan scalding; nalika cai panas ujug-ujug kaganggu, klep campuran cai termostatik sacara otomatis tiasa nutup cai tiis dina sababaraha detik, anu ngagaduhan peran panyalindungan kasalametan tina kejutan tiis.

Milih barang anu saé sirah pancuran, mangrupikeun awal pancuran anu saé, pilih anu cocog pikeun sirah pancuranna anu berkualitas sareng kualitas tinggi.


Pos waktos: Mei-17-2021