Produk baja sanésna

  • variety processd steel products

    produk baja prosesor rupa-rupa

    Mesin laser kami tiasa ngahasilkeun rupa-rupa karya panel motong. Aya seueur barang semi-pabrik anu tiasa diolah. Kayaning dangdan standar, kotak tisu pasagi kalayan panutup gaya ieu; Gampang nyumputkeun kotak tisu kardus; Desain anu bersih, ramping sampurna pikeun panggunaan bumi atanapi komérsial; Pujian hiasan naon waé. Ukuranna ageung pikeun nahan kotak kotak pasagi ukuranana standar ogé tumpukan serbet atanapi jaringan raray masing-masing. Bagian handap ngamungkinkeun gampang ngagentos kotak jaringan kosong ...