Dipoles panel pancuran Opat fungsi témbok dipasang

Pedaran pondok:


Detil Produk

 Spésifikasi
 Nomer modél  CP-LJ06
 Bérés  Dipoles / disikat
 Pamasangan  Tembok dipasang
 Diménsi panel pancuran
 Jangkungna  1410mm
 Lebar  200mm
 Jerona  410mm
 Diménsi pancuran mandor  230x60mm
 Panjang selang pancuran  1500mm
 Ngepak   Kantong pe, busa sareng karton
 Waktos pangiriman   10 dinten
 Pola semprot curah hujan overhead, jet samping, faucetl, pancuran mandian
 Bahan
 Panel pancuran  304 waja stainless
 Adun  304 waja stainless
 Selang pancuran  304 waja stainless
 Sirah pancuran mandor sareng wadah  Plastik
 Keran   Kuningan
 Beurat
 Beurat bersih (kg)  8
 Beurat Kotor (kg)  10
 Inpormasi asesoris
 Campuran kalebet  Leres
 Sirah pancuran genggem  Leres
 Selang sirah pancuran  Leres
 Panyekel sirah pancuran  Leres

Menara pancuran stainless steel ieu fitur sirah pancuran ageung anu diposisikan overhead. Sirah pancuran ngagaduhan desain ujung pasagi langsing sareng sirah bentukna persegi panjang modern, nyayogikeun aliran cai anu alus anu nutupan sakumna awak anjeun pikeun masihan anjeun pangalaman pancuran anu leres-leres pikaresepeun.

Semprot tapis hujan di overhead, jut samping, pancuran sareng keran hang.

Dua jet samping tambahan anu ageung pikeun nyemprotkeun awak. Kalayan total 48 potongan nozzles jet, nyayogikeun pangalaman spa anu hadé.

Pancuran hujan ukuran gedé overhead, semprot lega. Kalayan 50 potongan nozel ngadistribusikaeun dina pancuran sirah, kalayan tekanan tinggi sareng leueur hujan. Nozzles silikon anu fleksibel ngeureunkeun skala kapur tina nempel anu nyegah liang tina diblokir sareng ngeclak, henteu aya panyumbatan sareng tetes. Aya ogé fungsi curug, nyayogikeun anjeun pilihan anu sanés pikeun mandi.

Panel pancuran ieu 100% konstruksi baja tahan karat 30% beurat, awét ku tahan karat. Permukaan Chrome digosok permukaan ngajantenkeun sirah pancuran anu saé sareng endah pisan sareng hiasan kamar mandi.

Panel klep Pancuran hadir sareng diverter internal. Dua gagang kendali didamel tina 304 stainless steel. Di jero klep pancuran dipasang dina kartrid keramik kualitas luhur nyayogikeun kamampuan ngahurungkeun atanapi mareuman tiap toko kalayan gampang nalika diperyogikeun.

Leungeun dicekel sirah pancuran sareng selang 150cm disayogikeun langkung merenah. Mandi murangkalih atanapi jalmi sepuh panginten kasusah. Teu pira ku panangan dicekel panangan. Sabun tiasa dibilas ku langkung gampil.
Instalasi gancang sareng gampang. Ngan ukur peryogi sababaraha menit masang témbok dipasang témbok ieu. Permukaan dipasang sareng tos dipasang sateuacana, gampang nyambung ka inlet cai panas sareng tiis anjeun.

A keran dibereskeun dina panel pancuran ieu. Éta pisan genah ngumbah suku anjeun.

Chengpai Company parantos komitmen pikeun ngembangkeun produk pancuran langkung ti sapuluh taun. Ayeuna réngsé ku lini produk anu éksténsif, produk kualitas anu langkung saé, harga anu langkung pikaresepeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami