kolom pancuran

  • Multi-function exposed  bar shower with diverter and kit

    Pancuran bar kakeunaan multi fungsi sareng diverter sareng kit

     Spesifikasi Modél nomer CP-S3018 Bérés Dipérésan / disikat Pamasangan Tembok dipasang Rata-rata jangkungna 1500mm Sakabéh lega 195mm Luhur sacara jero (ngaluarkeun sirah pancuran) 420mm Diménsi pancuran hanal Φ20mm Bahan tina KABEH bagian 304 stainless steel Packing PE pe, foam and carton Time of delivery 10 dinten Pola semprot curah hujan Overhead, faucet, shower hand-holding Overhead shower size available Φ200x2mm / 8-inch Φ250x2mm / 10-inch Φ300x ...
  • Exposed valve mixer stainless steel shower column

    Kolom klep mixer kolom pancuran stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer CP-S3016 Bérés Dipésés / disikat Pamasangan Tembok dipasang Sakabehna jangkungna 1500mm Sakabéhna lega 235mm Luhur sacara jero (ngaluarkeun sirah pancuran) 420mm Diménsi pancuran haneus Φ20mm Bahan tina KABEH bagian 304 stainless steel Packing PE pe, foam and carton Time of delivery 10 dinten Ukuran pancuran overhead sayogi Φ200x2mm / 8 inci Φ250x2mm / 10-inci Φ300x2mm / 12-inci Beurat beurat bersih (kg) 3,70 Beurat Kotor (k ...
  • Exposed wall monted fixed brass shower column

    Tembok kakeunaan dipasang kolom pancuran kuningan tetep

     Spesifikasi Modél nomer CP-S2018 Bérés Emas acuk Chrome Instalasi témbok dipasang Bahan tina ALL bagian 304 stainless steel Packing pe tas, busa sareng karton Waktu pangiriman 10 dinten Beurat beurat Net (kgs) 5,50 Beurat Kotor (kgs) 6,00 Inpormasi inpormasi Campuran kalebet Sumuhun Sirah pancuran sareng selang anu disertakeun kalebet YES Pancuran Pancuran kalebet YES Slide bar kalebet YES Sakabeh set kolom mawar krom emas mawar ieu didamel tina ...