kandang pancuran

  • Framles rectangular shower room  shower  cabin

    Kabinet kamar mandi pancuran persegi panjang

     Spesifikasi Modél nomer CP-A018 Bahan Awak Tempered glass Frame 304 stainless steel Handle 304 stainless steel Base Buatan batu Buka gaya Pivot Packing Carton Glass ketebalan 6mm / 8mm / 10mm Dimension (mm) Per ngarobih Waktos pangiriman 10 dinten Desain kaca tanpa bingkai, pancuran transparan dipager mangrupakeun solusi idéal pikeun pancuran kulawarga, anu ngahémat rohangan kamar mandi sareng nyayogikeun rasa anu langkung jembar. Layar pancuran ieu kalebet ...
  • Framles diamond shape shower room  shower enclosure

    Pigura inten bentuk kamar mandi kamar dipager

     Spesifikasi Modél nomer CP-A074 Bahan Awak Tempered kaca Pigura 304 stainless steel Nanganan 304 stainless steel Base Ponggawa batu gaya Buka Pivot Packing Carton Glass ketebalan 6mm / 8mm / 10mm Dimension (mm) Per ngarobih Waktos pangiriman 10 dinten solusi idéal pikeun pancuran kulawarga, nu ngaheéat rohangan kamar mandi sarta nyadiakeun ngarasakeun leuwih expansive. Layar pancuran ieu kalebet precisi ...
  • shower screenl stainless steel shower room

    kamar mandi shower screenl stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer CP-A011 Bahan Awak Tempered glass Frame 304 stainless steel Handle 304 stainless steel Base Buatan batu Buka gaya Sliding Packing Carton Glass ketebalan 6mm / 8mm / 10mm Dimension (mm) Per ngarobih Waktos pangiriman 10 dinten kandang pancuran ieu panto dua bubuka. Éta gaduh dua panto ngageser, nalika anjeun mukakeunana, éta ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung ageung, ogé ngagaduhan ruang jalan anu ageung, raoseun pisan ...
  • Sliding quadrant shape shower room shower cabin stainless steel

    Ngageser bentuk kuadran kamar mandi kabin stainless steel

     Spesifikasi Modél nomer CP-A016 Bahan Awak Tempered glass Frame 304 stainless steel Handle 304 stainless steel Base Ponggawa batu Buka gaya Sliding Packing Carton Glass ketebalan 8mm / 10mm Dimension (mm) 900x900x1900mm, 1000x1000x1900mm Waktu pangiriman 10 dinten kandang pancuran bentuk kuadran ieu kalebet presisi pangwangunan 304 stainless steel disikat, cekap cekap pikeun ngalereskeun gelas, ogé nambihan perlindungan sareng hiasan ...