sirah pancuran

  • Super slim square shower head of stainless steel

    Sirah super ramping sirah stainless steel tina stainless steel

     Spésifikasi Nomer modél CP-300FJB / CP-300FLB Rengse Dipoles / disikat Tembok Tembok / siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Inpormasi inpormasi Pancuran dilebetkeun NO Campuran kalebet NO Diménsi beurat Net (kgs) Beurat Kotor (kgs) 200x200x2mm / 8-inci 0.70 0.80 250x250x2mm / 10-inci 1.00 1.30 300x300x2mm / 12-inci 1.50 1.80 400x400x2mm / 16-inci 2.70 3.30 Custom-made ...
  • Ultra thin round slim shower head of stainless steel

    Ultra ipis buleud sirah langsing pancuran tina stainless steel

     Spesifikasina Modél nomer CP-300YJB / CP-300YLB Rengse Dipoles / disikat Dinding Pamasangan / dipasang dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Sambungan G1 / 2 Ngepak kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran kalebet NO Mixer kalebet NO Diménsi beurat Net (kgs) Beurat Kotor (kg) Φ200x2mm / 8-inci 0.60 0.80 Φ250x2mm / 10-inci 0.90 1.30 Φ300x2mm / 12-inci 1,40 1 ...
  • Round shower head LED include or exclude

    LED sirah pancuran buleud kalebet atanapi ngaluarkeun

     Spesifikasi Modél nomer CP-300YJ / CP-300YL Bérés Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Dinding Pamasangan / plafon dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran panangan kaasup NO Mixer kalebet NO Dimensi Bobot bersih (kgs) Beurat Kotor (kgs) Φ200x8mm / 8-inci 0,90 1,10 Φ300x8mm / 12-inci 2,00 2 ....
  • Square shower head LED include or exclude

    Sirah pancuran sirah LED kalebet atanapi ngaluarkeun

     Spesifikasi Modél nomer CP-300FJY / CP-300FLY Bérés Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Dinding Pamasangan / siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran panangan kaasup NO Mixer kalebet NO Diménsi Bobot bersih (kgs) Beurat Kotor (kgs) 200x200x2mm / 8-inci 1,10 1.30 250x250x2mm / 10-inci ...
  • Square shower head wall mounted or ceiling mounted

    Tembok sirah pancuran pasagi dipasang atanapi dipasang dina langit-langit

     Spesifikasi Modél nomer CP-300FJ / CP-300FL Bérés Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Pamasangan Tembok / siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran panangan kaasup NO Mixer kalebet NO Dimensi Bobot bersih (kgs) Beurat Kotor (kgs) 200x200x10mm / 8-inci 1,10 1.30 250x250x7.5mm / 10-inc ...
  • Big sized rectangular shower head wall or ceiling mounted

    Tembok sirah pancuran persegi panjang ukuranana ageung atanapi dipasang

     Spesifikasi Modél nomer CP-250 * 350FJ / CP-250 * 350FL Rengse Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Dinding Pamasangan / siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Packing pe tas, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Inpormasi asesoris Panangan pancuran kalebet NO Campuran kalebet NO Dimensi beurat bersih (kgs) Beurat Kasar (kg) 250x350x7.5mm 2.20 3.00 300x500x7.5mm 3.30 ...
  • Large size rectangular shower head LED light include or exlude

    Ukuran ageung ukuran pancuran sirah persegi panjang lampu LED kalebet atanapi ngaluarkeun

     Spesifikasi Modél nomer CP-400 * 800FJ / CP-400 * 800FL Rengse Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Instalasi Siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Packing pe tas, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Inpormasi Asesoris Pancuran panangan kalebet YES Mixer kalebet NO Dimensi beurat bersih (kgs) Beurat Kotor (kg) 300x600x8mm 5.00 5.60 400x800x8mm 8.00 9.00 ...
  • Concealed ceiling mounted square shower head

    Langit-langit disumputkeun dipasang sirah pancuran pasagi

     Spesifikasi Modél nomer CP-500FJ / CP-500FL Bérés Dipésér / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Instalasi Siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Inpormasi inpormasi Pancuran kalebet YES Campuran kalebet NO Diménsi beurat Net (kgs) Beurat Kotor (kg) 500x500x10mm 7.20 8.50 600x600x8mm 8.50 10.00 ...
  • Super slim shower head concealed mounted

    Sirah pancuran super langsing disumputkeun dipasang

     Spesifikasi Modél nomer CP-RQJ02 / CP-RQL02 Rengse Dipoles / disikat Pamasangan Tembok dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Packing pe tas, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Inpormasi inpormasi Pancuran panangan kalebet NO Mixer kalebet NO Dimension Net beurat (kgs) Beurat Kotor (kg) 220x550x2mm 3.20 4.50 Serive buatan khusus sayogi pikeun hujan hujan ieu ...
  • Ultra thin shower head of stainless steel

    Sirah pancuran ipis ultra tina stainless steel

    Spesifikasi Modél nomer CP-RQJ03 / CP-RQL03 Rengse Dipoles / disikat Pamasangan Tembok dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Packing pe tas, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Inpormasi inpormasi Pancuran dilebetkeun NO Mixer kalebet NO Dimensi Net beurat (kgs) Beurat Kotor (kg) 220x550x2mm 3.20 4.50 Serive buatan khusus sayogi pikeun pancuran hujan ieu ...
  • Waterfall rainfall shower and rain shower head

    Pancuran hujan curug sareng pancuran hujan

     Spesifikasi Modél nomer CP-400FJ2P / CP-400FL2P Rengse Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Instalasi Siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran panangan kalebet NO Adun kalebet NO Diménsi beurat Net (kgs) Beurat Kotor (kgs) 400x400x8mm 4.30 5.00 500x500x10mm 8.50 9.80 ...
  • Mist shower and rain shower  head

    Pancuran halimun sareng sirah pancuran hujan

     Spesifikasi Modél nomer CP-400FJ2W / CP-400FL2W Rengse Dipoles / disikat lampu LED Kalebet / Ngaleungitkeun Instalasi Siling dipasang Bahan 304 stainless steel, silikon Connection G1 / 2 Pakét kantong PE, busa sareng karton Waktos pangiriman 10 dinten Asésoris inpormasi Pancuran panangan kalebet YES Adun kalebet NO Diménsi beurat Net (kgs) Beurat Kotor (kgs) 400x400x8mm 4.30 5.00 500x500x10mm 8.50 9.80 ...
12 Teras> >> Halaman 1/2