karya seni baja

  • steel art works of laser cutting

    karya seni baja tina motong laser

    Spesifikasi Modél nomer CP-2T-SF009 Rengse Dipoles / disikat Bahan 304 stainless steel, silikon Gaya Per desain cutomized Tembok témbok seni pikeun hiasan bumi di jero rohangan, kabin, kémping, halaman sareng hadiah rumah tangga. Kami mendesain seni baja anu nyandak kabagjaan sareng pikagumbiraeun, kageulisan dina kahirupan anjeun. Sampurna pikeun hiasan bumi ,, hiasan kantor, hiasan Ruang tamu. Tanda timah logam gaya unik: bentuk anu sampurna tiasa janten fokus unik tina sagala rohangan. Unggal hiasan témbok bakal nyandak uniqu ...