Pidéo

Faucet SUS304 stainless steel kalayan lampu anu dipimpin

Hujan pancuran sirah dipingpin cahaya

Sistem pancuran hujan pasagi sareng mixer

sistem pancuran curug curug seueur fungsional sareng cahaya anu dipimpin

Sistem pancuran ultra ipis 2mm kandel ku mixer

Pancuran diatur 12 inci sirah pasagi sareng lampu anu dipimpin sareng mixer

Sirah pancuran buleud sareng mixer panangan led led

Pancuran nyetél sirah buleud 12 inci sareng mixer lampu anu dipimpin sareng panangan

Pancuran panel SUS304 stainless steel jet hujan sisi

Tilelep keran pawon dipimpin cahaya SUS304 stainless steel

Sirah ukuran ageung sareng panangan lampu anu dipimpin sareng mixer

Siling dipasang ukuran pancuran ageung sareng mixer dipimpin cahaya multi fungsi

Sistem pancuran langit-langit dipasang curug curug hujan multi funcitonal

Sistem pancuran recessed siling seueur fungsi sareng mixer

pancuran disetél kalayan distribusi dua buleud sareng mixer led sareng panangan

siling sistem pancuran dipasang dipimpin cahaya multi fungsi

Liang pangeboran laser pikeun nozel sirah pancuran

Pangeboran laser nyiptakeun liang nozel kualitas luhur

Panel stainless steel aya dina motong laser

Panel anu diwangun pikeun sirah pancuran aya dina motong sareng pangeboran ku mesin laser

Sirah pancuran aya dina tés sateuacan dibungkus

Sirah pancuran hideung hideung aya dina tés